Το Καταστημά μας

Το Ψητοπωλείο στο Γκάζι

Το Ψητοπωλείο Κάνδαυλος είναι ένα μοντέρνο ψητοπωλείο στο Γκάζι, δίπλα στο μετρό Κεραμεικός στην Οδό Περσεφόνης 47 κ Ικαρέων 2! Δημιουργήθηκε με μεράκι το 2010 στην Οδό Περσεφόνης 47 & Ικαρέων 2. Οι ιδιοκτήτες με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και έχοντας μεγάλη αγάπη για καλό και ποιοτικό φαγητό, αποφασίσαμε και δημιουργήσουμε μια γευστική κουζίνα για γρήγορο, νόστιμο και πάνω από όλα ποιοτικό φαγητό!  Το στήσιμο του καταστήματός μας, οι κλασικές και αναλείωτες γεύσεις από κρέας αλλά και οι καινούργιες γευστικές προτάσεις που σας προσφέρουμε, θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γευτείτε τα μοναδικά γευστικά πιάτα μας!

Κάνδαυλος με πίστη στην ποιότητα

Διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά και τις καθαρότερες πρώτες ύλες, για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Προσέχουμε ιδιαιτέρως την λειτουργία και τις παραδόσεις των προμηθευτών μας, έτσι ώστε όλα τα προϊόντα μας να είναι πάντα σωστά. Προσέχουμε πάντα και τον χώρο μας να είναι προσεγμένος και πεντακαθαρός!

Κάνδαυλος με Οnline παραγγελία

Ο Κάνδαυλος, αφουγκραζόμενος την σύγχρονη εποχή και τις απαιτήσεις των πελατών του, προβαίνει σε μια επαναστατική κίνηση και ενσωματώνει την online παραγγελία στο website του! Τώρα, όλοι μας οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό με το πάτημα ενός κουμπιού, από το σπίτι ή το γραφείο τους! Εκμεταλευττείτε σήμερα αυτή τη μοναδική δυνατότητα και απολαύστε το αγαπημένο σας σουβλάκι όπου εσείς θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού!