Το Καταστημά μας

Το Ψητοπωλείο στο Γκάζι

Το Ψητοπωλείο Κάνδαυλος είναι ένα μοντέρνο ψητοπωλείο στο Γκάζι, δίπλα στο μετρό Κεραμεικός στην Οδό Περσεφόνης 47 κ Ικαρέων 2! Δημιουργήθηκε με μεράκι το 2010. Οι ιδιοκτήτες με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και έχοντας μεγάλη αγάπη για καλό και ποιοτικό φαγητό, αποφασίσαμε και δημιουργήσουμε μια γευστική κουζίνα για γρήγορο, νόστιμο και πάνω από όλα ποιοτικό φαγητό!  Το στήσιμο του καταστήματός μας, οι κλασικές και αναλίωτες γεύσεις από κρέας αλλά και οι καινούργιες γευστικές προτάσεις που σας προσφέρουμε, θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γευτείτε τα μοναδικά γευστικά πιάτα μας!

Κάνδαυλος με πίστη στην ποιότητα

Καθημερινά διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά και τις καθαρότερες πρώτες ύλες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σας παραδώσουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Φυσικά προσέχουμε ιδιαιτέρως την λειτουργία και τις παραδόσεις των προμηθευτών μας. Με αυτό τον τρόπο όλα τα προϊόντα μας να είναι πάντα σωστά. Αδιαλείπτως παρακολουθούμε τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο μας, έτσι ώστε να είναι πάντα προσεγμένος και πεντακάθαρος!

Κάνδαυλος με Οnline παραγγελία

Ο Κάνδαυλος, αφουγκραζόμενος την σύγχρονη εποχή και τις απαιτήσεις των πελατών του, προβαίνει σε μια επαναστατική κίνηση και ενσωματώνει την online παραγγελία στο website του! Τώρα, όλοι μας οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο τους! Εκμεταλευτείτε σήμερα αυτή τη μοναδική δυνατότητα και απολαύστε το αγαπημένο σας Κάνδαυλος σουβλάκι όπου εσείς θέλετε! Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!